Huis Met Zwembad Te Koop

Diposting pada

Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten. De villa te koop is 5 kilometer van de zee in altea.

Villa Met Verwarmd Zwembad Te Brasschaat Villa Zwembad Luxe Villa

Vlak bij de achterdeur spotten we ook nog eens een schitterend zwembad.

Huis met zwembad te koop. Dit vrijstaande lichte huis van totaal 112 m2 met grote tuin en flink terras heeft een lichte woon eetkamer met openslaande deuren. Vrijstaande villa 3slk 2 badk met grote tuin en bosperceeltje gelegen in een kleinschalig domaine met zwembad huis in de var regio provence alpes cote d azur in de omgeving van aix en provence marseille en nice. 519 000 kost dit huis.

We hebben 148 koopwoningen voor je zoekopdracht huis provincie west vlaanderen zwembad met prijzen vanaf 69 000. Uw bewaarlijst analytische cookies van google analytics om de. Met duizenden woningen en appartementen online is marktplaats een uitstekende site voor het kopen van je woning.

Niet als je goed zoekt. Prachtige villa met eigen zwembad en volwassen tuinen in de veelgevraagde locatie van santa clara palmboom omzoomde tuin en mooie schaduwrijke chill out zone. Wij zien al voor ons hoe we s zomers aan de rand zitten met een heerlijke cocktail on the side.

Een huis kopen doe je via marktplaats. Koopwoningen in provincie west vlaanderen te koop te huur zoeken. Dit huis aan de bredaseweg heeft een prachtig groene tuin.

144 aanbiedingen in december bekijk alles met huis met zwembad te koop. Vind wat je zoekt voor de beste prijs. Door op ok ik snap het te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website zoals omschreven in onze algemene voorwaarden zoals functionele cookies om een juiste werking van deze site mogelijk te maken b v.

Je moet er alleen wel even een paar ton voor neerleggen. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit.

Villa te koop voor 1685 euro met 3 slaapkamers 9800 grammene deinze provincie oost vlaanderen nabij een oude leie arm gelegen en zeer luxueus afgewerkte villa 515 m2 met zwembad en mooi aangelegde tuin met siervijver. Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. 4 slaapkamers en 3 badkamers.

Een huis met zwembad onbetaalbaar. 1 934 aanbiedingen in december koop en verkoop huis met zwembad te koop eenvoudig op 2dehands lokale aanbiedingen voor iedereen een voordeel. Hier is alvast een kleine selectie van huizen met zwembad die momenteel op immovlan be te koop worden aangeboden voor minder dan 300 000 huis met zwembad in ophoven voor 299 000 huis met zwembad in luingne voor 289 000 villa met zwembad in dour voor 285 000.

Villa Te Koop Te Kalmthout 6214ctc Luxe Villa Villa Zwembad

Pin Op Living

Moderne Rietgedekte Villa Met Zwembad In Lunteren Zwembaden Villa Zwembad Huizen

Huis Te Koop Frits Peutzstraat 16 In Venlo Voor 675 000 K K In 2020 Huis Kopen Huis

Love This Pool Pool House Sun Bed Zwembad Huizen Tuinhuizen Huis En Tuin

Te Koop Villa 6 Slaapkamer S Bewoonbare Oppervlakte 650 M2 Luxueuze Recente Villa Op Een Volledig Zuid Gericht Binnenpercee Luxe Huizen Villa Villa S

Te Koop Moderne Villa Met Zwembad Celje Real Estate Slovenia Zwembad Droomhuis Villa

Villa Te Koop In Rotselaar Met Referentie 19201236971 Villa Rotselaar Villa S

Ruime Villa Met Zwembad Villa Luxe Villa Deur Naar Buiten

Villa Te Koop Te Brasschaat 82058 Bd Binnenzwembad Villa Huis

Villa Met Zwembad Te Koop 4 Slaapkamer S Bewoonbare Opp 332 M2 Immoweb Ref 5969142 Villa Architectuur Zwembaden

Villa Met Zwembad Te Koop 3 Slaapkamer S Immoweb Ref 6675534 Villa Villa S Appartement

Moderne Villa Met Uitzicht En Zwembad Huizen Huis Buitenkant Stenen Huizen

Villa Te Koop Te Laakdal 1223 Mrd Laakdal Huis Sauna

Villa Te Koop Te Kapellen 66270 Kf Villa Tuinverlichting Jacuzzi

Huizen Huis Te Koop Spanje Moderne Villa Costa Blanca En Costa Del Sol Photo Maison Moderne Maison D Architecture Modele Maison

Pin Op Exterior De Boer Partners

Huis Met Zwembad Te Koop 4 Slaapkamer S Bewoonbare Opp 338 M2 Immoweb Ref 4992707 Huis Architectuur Huis Moderne Architectuur Woning

Exclusieve Villa Te Brasschaat Vriesdonk Villa Huisstijl Villa S

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *