Het Hoogste Gebouw Ter Wereld

Diposting pada

In absolute getallen is het hoogste gebouw ter wereld een werkelijk onvoorstelbare 828 meter hoog. Ook voor de hoogste gebouwen van nederland moeten we niet in amsterdam zijn.

10 Hoogste Gebouwen In De Wereld Edificios Famosos Dubai Arquitectura Edificios

Het was de bedoeling om van het ping an ifc het hoogste gebouw van heel china te maken.

Het hoogste gebouw ter wereld. Nee het vijfde rijkste land ter wereld wilde gewoon laten zien dat ze de grootste hebben. Destijds had het taipei 101 gebouw in de taiwanese hoofdstad taipei met 508 meter officieel de titel hoogste gebouw ter wereld gemeten op antennehoogte maar het dak van dat gebouw bevindt zich op 449 meter. Op 17 januari 2009 bereikte de burj khalifa zijn hoogste punt met 828 0 m.

En dat was dan ook echt waar het dubai om te doen was want geografisch gezien is er daar geen enkele reden om in de hoogte te bouwen. Het complex bestaat uit meerdere gebouwen. In de plaats mekka staat sinds 2012 de abraj al bait clock tower.

In 2009 ging de bouw van start en in 2017 was gebouw gereed voor gebruik. Dit gebouw is nu officieel het hoogste gebouw ter wereld. Daarnaast zijn er winkels restaurants een conferentiecentrum en een hotel.

In vergelijking hiermee is amsterdam bescheiden gebleven. Dit gebouw werd gebouwd voor ping an insurance en er zijn voornamelijk kantoren in het gebouw gevestigd. De hoogste daarvan is 601 meter.

Het gebouw is nét geen 600 meter hoog en is daarmee het op drie na hoogste gebouw ter wereld. Het hoogste gebouw ter wereld komt in saudi arabië te staan en zal maar liefst een kilometer hoog worden. Abonneer op top lijstjes en druk op het icoontje om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video s.

Zo vind je het hoogste gebouw ter wereld met een hoogte van 828 meter in dubai. De maastoren in rotterdam is niets in vergelijking met de echte groten der aarde maar gaat nog altijd 165 meter de lucht in. Het hoogste gebouw ter wereld is nu nog de burj khalifa in dubai met 828 meter.

Beslist de terechte winnaar. Het is het gebouw met de één na grootste vloeroppervlakte 1 500 000 m het hoogste hotel ter wereld en tevens beschikt het over de grootste klok ter wereld.

Pin Op Vakantie Azie Reisgraag Nl

Burj Khalifa Is A Skyscraper In Dubai United Arab Emirates And Is Currently The Tallest Structure In The Wonders Of The World Burj Khalifa Amazing Buildings

Wordt Dit De Hoogste Toren Ter Wereld Wolkenkrabbers Gebouwen Irak

Schooltv Wat Is Het Hoogste Gebouw Ter Wereld Met De Langste Lift Gebouwen Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Pin Op Architectuur

Wordt Dit De Hoogste Toren Ter Wereld Toren Wolkenkrabbers Torens

Hoogste Gebouw Ter Wereld Saudi Arabie Bouwt Enorme Wolkenkrabber Wolkenkrabbers Torens Gebouwen

Pin Op Wolkenkrabber

Hoogste Gebouw Ter Wereld Burj Khalifa Dubai Gebouwen Vakantie Ideeen Vakantie

De 25 Knapste Staaltjes Bouwkunst Moderne Gebouwen Burj Khalifa Gebouwen

Vrij Zwaar Gebouw Hoogste Gebouw Ter Wereld Gemaakt Van Glas En Metaal Futuristische Architectuur Moderne Architectuur Architectuur

Burj Khalifa Lightning 705×1024 Jpg 705 1024 Lightning Photos Lightning Photography Lightning

Burj Khalifa برج خليفه Burj Khalifa Dubai Architecture Dubai

Hoogste Gebouwen En Torens Ter Wereld Beroemde Fotogalerij Op Orangesmile Architectuur Torens Wolkenkrabbers

Top 10 Hoogste Gebouwen Ter Wereld Gebouwen Lijstjes

Pin Op High Rise

Top 10 Hoogste Gebouwen Van Nederland Wolkenkrabbers Gebouwen Nederland

Dubai Burj Khalifa Google Search Burj Khalifa Places Around The World Khalifa Dubai

Wolkenkrabber Van 1 7 Kilometer Wordt Hoogste Gebouw Ter Wereld Wolkenkrabbers Gebouwen Torens

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *