Huis Ronaldo Turijn

Diposting pada

Nog voordat zijn eerste salarisstrook op de. In 2009 kocht hij een hotel in portugal.

A Humilde Casa De Cristiano Ronaldo Euviali Modern House Design Architecture Spanish House

Hij zit inmiddels thuis in quarantaine in zijn huis in turijn.

Huis ronaldo turijn. Juventus heeft 100 miljoen over voor de 33 jarige portugese superster. Niet vreemd dus dat ronaldo zijn oog heeft laten vallen op een leuk optrekje in turijn. Cristiano ronaldo s house google maps.

Ronaldo zou zelfs al een huis hebben uitgekozen in turijn. Ronaldo is met 451 doelpunten all time topscorer van real madrid en won met real vier keer de champions league. Het huis van messi is behoorlijk spectaculair maar wat ronaldo bezit is misschien nog wel spectaculairder.

Zijn huis in turijn wat hij overigens huurt kost ronaldo een slordige 50 000 euro per maand wat neerkomt op ruim zes ton per jaar. Het omringende bos geeft de familie ronaldo de nodige privacy. He also serves as captain of the portuguese national team.

Spadafora ergert zich niet aan de manier waarop de besmette ronaldo terug naar italiƫ is gekomen maar aan de manier waarop hij naar. Het moderne huisje is gelegen in de heuvels en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Real madrid verklaarde dat ronaldo voor 100 miljoen mocht vertrekken uit de spaanse hoofdstad terwijl de afkoopsom eerder werd bepaald op 1 miljard euro.

Cristiano ronaldo s new house in torino inside tour 2018 new cristiano ronaldo s new house in torino inside tour 2018 newcristiano ronaldo s new hous. Cristiano ronaldo is namelijk niet alleen een wereldberoemde voetbalster maar staat ook behoorlijk bekend om zijn investeringen in huizen. Na zijn overstap naar juventus nam ronaldo geen genoegen met een appartementje op twee hoog.

Ronaldo maakt legendarisch doelpunt en houdt huis in turijn dinsdag 3 april 2018 om 22 33 real madrid lijkt zich voor het achtste seizoen op rij te mogen melden in de halve finales van de. Cristiano ronaldo tegenwoordig spelend voor serie a topclub juventus in turijn heeft meerdere villa s en penthouses in zijn bezit. Cristiano ronaldo is a portugese soccer player currently playing for the spanish la liga squad real madrid.

Het vertrek van cristiano ronaldo bij real madrid lijkt realiteit te gaan worden. Ronaldo born in 1985 currently holds the distinction of being one of the most expensive. Het italiaanse juventus is bereid 100 miljoen te betalen voor de 33 jarige aanvaller m het een salaris van 30 miljoen per te garanderen.

Nee de keuze van de superster viel op een kapitale villa aan de rand van turijn. Het is dan ook geen wonder dat het huis van cristiano ronaldo bijzonder luxe is. Cristiano ronaldo verruilt na negen jaar real madrid voor juventus met een salaris van 30 miljoen euro per jaar.

Dikke villa in turijn.

Dankzij Twee Strafschopdoelpunten Van Ronaldo Ontsnapt Juven Het Nieuwsblad Mobile

Buren Van Cristiano Ronaldo Hebben Nu Al Genoeg Van Hem Axed

Cristiano Ronaldo House Toekomstig Huis Architectuur Huis

De Huizen Van Ronaldo New York Madrid En Turijn

Cristiano Ronaldo S New House In Turin Cristiano To Juventus 2018 Youtube

Ronaldo Huurt Al Gigantische Villa In Turijn Axed

Binnenkijken Bij Cristiano Ronaldo Die Voor Een Huurprijs Van 50 000 Per Maand Een Leuke Villa In Zijn Nieuwe Woonplaats Turijn Gevonden Heeft

Zo Decadent Wonen Profvoetballers Van Een Huis Met 123 Het Nieuwsblad Mobile

Cristiano Cristiano Ronaldo Cris Cr7 Cristiano Cr7cleats Cr7juve Cr7realmadrid Cr7crunchfitnes Ronaldo Cristiano Ronaldo Diego Maradona

Binnenkijken Cristiano Ronaldo Huurt Turijnse Villa Youtube

Ronaldo En Andere Juve Internationals Hebben Quarantainemaat Het Nieuwsblad Mobile

Vier Rake Penalty S In Vijf Dagen Tijd Voor Jubilerende Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo S Houses In Turin Italy Google Maps

Hoeveel Verdient Cristiano Ronaldo Onetime Nl

Zo Ziet De Turijnse Luxevilla Van Cristiano Ronaldo Er Vanbi Het Nieuwsblad Mobile

Turijnse Buurvrouw Wordt Nu Al Gek Van Cristiano Ronaldo En Wil Verhuizen Sportnieuws

Het Is Rond Cristiano Ronaldo Tekent Bij Juventus Sportnieuws

Binnenkijken Cristiano Ronaldo Huurt Turijnse Villa Sterren Telegraaf Nl

Hij Had Nood Aan Wat Ruimte Cristiano Ronaldo Ruilt Eigen Luxeappartement In Voor Huurvilla In Rustig Vissersdorpje Corona Legt Ook Sportwereld Lam Hln Be

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *